Ana Sayfa
Duyurular
Kampüs Haber Gazete'mizin 43. Sayısı Yayınlandı.

Kampüs Haber Gazete'mizin 43. Sayısı Yayınlandı.

Sevgili Kampüs Haber Okurları,

Öncelikle bahar yarıyılının herkese sağlık, başarı ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Geçen yıl Mart ayı itibariyle Koronavirüs sebebiyle eğitime uzaktan devam etme kararı almıştık. O zamanlar hiçbirimiz bu salgının bu kadar uzun süreceğini beklemiyorduk. Ama maalesef bu eğitim yılının tamamını virüs etkisinde ve uzaktan eğitim ile geçirmek zorunda kaldık.

Sakarya virüsten en fazla etkilenen iller arasındaydı. Çok şükür şimdi biraz daha iyiyiz ve herkesin azami hassasiyetiyle daha güvenli ve sağlıklı bir döneme doğru ilerliyoruz. Baharın müjdecisi cemreler havaya suya ve toprağa düştü. Soğuk ve karlı günlerin ardından bahar bize yüzünü göstermeye başladı. Her mevsim ayrı güzel olan Esentepe Kampüsü baharla birlikte iyice coştu. Bizler İletişim Fakültesi akademisyenleri olarak, siz öğrencilerimizin okulla bağlarını her daim sıcak tutmak ve bizden haberler vermek adına, bu zor günlerde de büyük fedakarlıklarla Kampüsün ve Sakarya’nın sesini sizlere ulaştırmaya devam etme gayretinde olduk.

Bu süreçte öğrencilerimiz hep yanımızda oldular. Uzaktan da olsa Kampüs Haber’e katkı yapmayı sürdürdüler. Bu satırları okuyan tüm öğrencilerimizin önümüzdeki sayılar için de değerli katılım ve katkılarını bekliyoruz. Sizlere güzel bir haber vererek sözlerimi noktalıyorum. Fakültemiz akademik kadro olarak güçlenmeye devam ederken, RTS bölümümüzün de öğrenci alması için girişimlerimizi başlattık. Önce sağlık diyerek, sizlerden uzak son yarıyıl olması temennisi ile güz yarıyılında kampüste birlikte olacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kalın sağlıcakla.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL
Dekan