İstihdam Amaçlı Gazetecilik Okulu Bursa’da Açılıyor
İSTİHDAM AMAÇLI GAZETECİLİK OKULU BURSA’DA AÇILIYOR

Basın İlan Kurumu Gazetecilik Okulu etkinlikleri kapsamında Bursa’da “Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi”nin ikincisini düzenliyor. İŞKUR ile ortaklaşa organize edilen kurs programına katılacak kursiyerlerin basın sektöründe istihdam edilmeleri amaçlanıyor.

Başarılı kursiyerler, basın kuruluşlarında İŞKUR’un sağlayacağı avantajlardan faydalanarak istihdam edilebilecek.

Ayrıca bu kursiyerler resmi ilan alan gazetelerin asgari fikir işçisi kadrosunda doğrudan yer alabilme imkânına sahip olacak.

KATILIM ŞARTLARI:

Yeni Nesil Gazetecilik Eğitiminin ikincisine: T.C. vatandaşı olan, İletişim, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler Fakülteleri mezunları, aynı fakültelerde eğitim gören ikinci eğitim öğrencileri ve Lise mezunları (tercihen İletişim Meslek Lisesi’nden mezun olanlar) katılabilecektir.

Eğitim programına başvuruda bulunmak isteyen adaylar Bursa@bik.gov.tr  e-posta adresine özgeçmişlerini göndererek ön müracaatta bulunabilirler. Uygun görülen adaylar mülakat için şubemize davet edilecektir.

ÖN KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN:

Mart ayı başında ikincisi başlatılması planlanan Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi Kursundan faydalanmak isteyen mezun gazeteci adaylarının ön kayıt için Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için

Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürlüğü’ne müracaat edebilirsiniz.

bursa@bik.gov.tr