Ana Sayfa
Duyurular
Kampüs Haber Gazete'mizin 42. Sayısı Yayınlandı.

Kampüs Haber Gazete'mizin 42. Sayısı Yayınlandı.

Kampüs Haber Gazetemizin 42. sayısını sizlere ulaştırmanın heyecanını yaşıyoruz. Covid-19 salgını nedeniyle 2020 Mart ayından bu yana bir yılımızı uzaktan eğitimle ve öğrencilerimizin özlemiyle tamamladık. Her ne kadar çok iyi uzaktan eğitim altyapı imkânlarına sahip bir üniversite olarak en iyisini yapmaya çalışsak da, öğrencilerimizle aynı havayı teneffüs edemediğimiz uygulamalı derslerin tadını tam anlamıyla alamadığımızı itiraf etmeliyiz. Bu süreçte gazetemize öğrencilerimizin katkısı da büyük ölçüde uzaktan oluyor. 

Biz yeni sayının hazırlıklarını yaparken, üniversitemizin eşsiz güzelliklere sahip kampüsü beyazlara büründü. Her yıl bu kadar şanslı olamayacağımızı düşünerek, bu sayıda sizleri üniversitemizden kar manzaralarıyla buluşturmak istedik. Kar bizleri mutlu ederken, birileri için hayatın zorlaştığını ve kampüsümüzün gönüllü bekçileri olan hayvan dostlarımızın ilgiye muhtaç olduğunu da tabii ki unutmadık. 

Gazetemizin içerik ve tasarımına yönelik iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Üniversitemizin birimleriyle doğrudan iletişim kurmanın ve haber değeri taşıyan çalışmalarına yer vermenin yanı sıra, araştırma merkezleri, öğrenci kulüpleri gibi birimleri sizlere tanıtmayı da hedefliyoruz. Bu sayımızda Sakarya Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’ni (SESAM) ve çalışmalarını aktarıyoruz. İki sayfa renkli, 6 sayfa siyah/beyaz şeklinde basılan gazetemiz, bu sayıyla birlikte artık tamamen renkli olarak basılıyor. 

Gazetemizde yer almasını istediğiniz haber, araştırma ve yazı konularını bizimle paylaşmanız, Kampüs Haber’in daha zengin bir içerikle yayınlanmasına önemli bir katkı sağlayacaktır.

2021 yılının ilk Kampüs Haber sayısı için keyifli okumalar diliyorum. Öğrencilerimizle mesafelerin ortadan kalkacağını temenni ettiğimiz sonraki sayımızda görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL
Dekan

 

Dosyalar